31 mayo 2007

MANIFESTACIÓN ANTITAURINA / MANIFESTACIÓ ANTITAURINA

De nou ens posem en contacte amb vosaltres per demanar-vos la vostra col·laboració. En aquest cas, es tracta de convocar-vos a la manifestació antitaurina que tindrà lloc el proper diumenge 17 de juny. Sortirà de les 16.00 a la sortida de metro DRASSANES a les Rambles i s'anirà fins a la plaça de braus La Monumental.

Es tracta d'una manifestació important, ja que són diverses associacions de defensa animals les que hi participem i es fa aquest dia concretament en motiu de l'actuació del "ressuscitat i famós?" torero José Tomás, una maniobra tauròfila per demostrar que les curses de braus apleguen gent a Catalunya i per la qual han esgotat, segons ells, totes les entrades (amb gent que vindrà de fora per omplir la plaça).

Us demanem, aquest cop sí, que participeu d'aquesta manifestació antitaurina unitària i pacífica per acabar amb les curses de braus a Catalunya. Serà, a més, una concentració molt mediatitzada i per tant cal fer veure a través dels mitjans de comunicació que els antitaurins som la majoria.

Si de veritat t'estimes els animals i vols foragitar les curses de braus, MULLA'T!


RECORDEU:




MANIFESTACIÓ
DIUMENGE 17 DE JUNY DE 2007
HORA: 16.00
LLOC: RAMBLES, SORTIDA METRO L3 DE DRASSANES

**************************************************************


De nuevo nos ponemos en contacto con vosotros por pediros vuestra colaboración. En este caso, se trata de convocaros a la manifestación antitaurina que tendrá lugar el próximo domingo 17 de junio. Saldrá de las 16.00 a la salida de metro DRASSANES a las Ramblas y se irá hasta la plaza de bravos La Monumental.


Se trata de una manifestación importante, puesto que son varias asociaciones de defensa animales las que participamos y se hace este día concretamente en motivo de la actuación del "resucitado y famoso?" torero José Tomás, una maniobra tauròfila por demostrar que las cursas de bravos reúnen gente en Catalunya y por la cual han agotado, según ellos, todas las entradas (con gente que vendrá de fuera por llenar la plaza).


Os pedimos, este golpe sí, que participáis de esta manifestación antitaurina unitaria y pacífica por acabar con las cursas de bravos en Catalunya. Será, además, una concentración muy mediatitzada y por lo tanto hace falta hacer ver a través de los medios de comunicación que los antitaurins somos la mayoría.


Si de verdad amas los animales y quieres erradicar las corridas de toros, MÓJATE!


RECORDAD:
MANIFESTACIÓN
DOMINGO 17 DE JUNIO DE 2007
HORA: 16.00
LUGAR: RAMBLAS, SALIDA METRO L3 DE ASTILLEROS